Olaf (Henkie x Sirius) ook bij KWPN Goedgekeurd voor de dekdiens


 Olaf is in het voorjaar '23 goedgekeurd voor de dekdienst bij het KWPN. Met louter 8-en, 8,5-en en een 9 op zijn eindlijst werd hij met een prachtige beoordeling ingeschreven bij het stamboek. 

Wij feliciteren wederom eigenaar Daniel Mosterdijk met deze goedkeuring. 

De vader van Olaf, Henkie, werd gecombineerd met Alexandro P uit een merrie van de GP dressuurhengst Upperville, en van iets verderop in de pedigree van deze beide hengsten komt het nodige Engels volbloed en zelfs een fractie Arabisch volbloed naar voren. Henkie is goedgekeurd bij het KWPN en Oldenburger verband en loopt zelf momenteel PSG/Inter dressuur. Hij heeft drie goedgekeurde zonen, één bij het Oldenburger verband, één bij het Westfaalse stamboek en Olaf bij het KWPN en NRPS.

Olaf’s moeder is Diamant een voorlopig keurmerrie van Sirius uit een ster pref, merrie van Elegant. Heeft tot dusver drie nakomelingen waarvan Olaf de oudste is. Grootmoeder bracht ook drie nakomelingen waarvan twee voorlopig keurmerries en een stermerrie. Overgrootmoeder leverde twee goedgekeurde hengsten bij het IHW (v. Amsterdam en Elegant) en een internationaal Young Riders dressuurpaard v. Amsterdam.


Fokker: G.J.W. Roerdinkholder uit Winterswijk Kotten